Mosseldijk 8
 4504 SH NIEUWVLIET
 ZEEUWSCH-VLAANDEREN (NL)
 Tel: (+31) 117 - 37 12 96
 Fax: (+31) 117 - 37 13 61


 

 

 

 

Welkom op de website van Camping Vogelenzang ...

Beste klanten,
Dhr en Mw. de Bliek verwelkomen jullie van harte op de camping , genaamd ‘ Vogelenzang ‘.


Kamperen is genieten van het buitenleven. Je leeft in, bij en met de natuur. Kamperen betekent ook kiezen voor een verfrissend andere, minder gewone vakantie. Je volgt gewoon de inspiratie van het moment en je laat je leiden door het gevoel voor avontuur. Deze visie op kamperen bepaalt de koers die de Camping ‘ Vogelenzang’ wil varen.


Welkom bij camping Vogelenzang   Welkom bij camping Vogelenzang   Welkom bij camping Vogelenzang


Voor kinderen is kamperen het einde. Zij vinden het fijn om kennis te maken met nieuwe vriendjes, terwijl ze ook alle ruimte hebben om heerlijk te ravotten. Om het voor de kleine kapoenen nog leuker te maken vind je op Camping Vogelenzang een indoor- speelplaats , een vernieuwde speeltuin en een groot sportterrein.Jou en je gezin een leuke vakantie bezorgen, daar gaat Camping ‘ Vogelenzang ‘ voor. Daarom is de campingreceptie niet alleen een onthaal-, maar ook een informatiepunt, waar men je graag helpt met al je problemen en vragen. Veel informatie over het reilen en zeilen op de camping is gebundeld in een handige brochure, die je bij aankomst ontvangt. Bovendien bevat deze brochure ook talrijke tips om volop te genieten van je vakantie..Ruime kampeerplaatsen, comfortabel en verwarmd sanitair, uitgebreide sport- en spelvoorzieningen, ... daar staat onze Camping voor . Maar ook op het vlak van de prijs-kwaliteitsverhouding zit je bij Camping ‘ Vogelenzang’ bijzonder goed. Onze budgetvriendelijke tarieven en arrangementen zijn daar het beste bewijs van!


Kiezen voor Camping ‘ Vogelenzang’ is je verblijf net dat tikje extra geven dat je vakantie doet slagen en meer nog, onvergetelijk maakt.Met de meeste hoogachting,
Familie de Bliek


 

Caming Vogelenzang