Mosseldijk 8
 4504 SH NIEUWVLIET
 ZEEUWSCH-VLAANDEREN (NL)
 Tel: (+31) 117 - 37 12 96
 Fax: (+31) 117 - 37 13 61


 

 

 

 

Nieuwvliet

Nieuwvliet ... een klein dorp in Zeeuwsch-Vlaanderen, dit vlakbij de zee. Hier is camping Vogelenzang gelegen. Een uitstekende uitvalsbasis voor u om dit bijzondere stukje van Nederland eens te verkennen.


Nieuwvliet

U bent wel degelijk nog in Nederland, maar de sfeer is er toch een tikje Belgisch. De gemoedelijke en gezellige sfeer die hier heerst, zal u als bezoeker van dit ‘landje apart’ direct een warm gevoel geven! De landelijke omgeving biedt volop gelegenheid voor wandel –en fietstochten. Wat dacht u van een uitstapje naar Breskens met haar jacht- en vissershaven, natuurreservaat ’t Zwin bij Cadzand of een boottochtje om Vlissingen , Middelburg of Goes ? Ook Brugge ,Gent en Knokke zijn makkelijk bereikbaar en in het hoogseizoen stopt de lijnbus praktisch voor de deur.


Nieuwvliet

Ook het klimaat voelt vaak ‘een beetje buitenlands’: het is hier gemiddeld milder en zonniger dan elders in Nederland, dus prima geschikt voor een heerlijk dagje strand. Dit strand is gemakkelijk bereikbaar via een korte wandeling door het prachtige polderlandschap. Zwemmen, zeilen, surfen, vissen, zandkastelen bouwen of zo maar lekker luieren, het kan allemaal. En in de verte ziet u de zeeschepen voorbij komen...


 

Caming Vogelenzang